Annons
Gustaf och Viktor Norén tar sin julturné till Skellefteå den 6 december 2024. Foto: Johan Clame

Bröderna Norén ska sjunga in julen i Skellefteå – ett av sex turnéstopp

MUSIK Bröderna Gustaf och Viktor Norén är klara för Skellefteå. I vinter ska de bjuda på en stämningsfull konsert i Sara kulturhus.

Annons

Den ene har tidigare varit frontman i Mando Diao och för den andre i Sugarplum Fairy och State Of Sound. Bröderna Gustaf och Viktor Norén gör musik tillsammans i dag och har bland annat medverkat i ”Så mycket bättre” ihop under 2021.

Lillebror Viktor är aktuell i huvudrollen i rockmusikalen ”Hair” som spelas i Skellefteå nu i veckan – och i vinter kommer han tillsammans med Gustaf att bjuda på mer. En julturné till sex orter varav Skellefteå är en.

Annons

Arenan blir Sara kulturhus den 6 december, det enda stoppet efter Norrlandskusten, och på Instagram skriver kulturhuset att bröderna ska uppträda själva utan band som de gjorde under sex utsålda julkonserter i fjol.

– Vi hoppas och tror att vi kommer föra samman julens magi med musikens förenande kraft och hand i hand med publiken sprida mänsklig värme, glädje, skratt och tårar. Välkomna till vårt julfirande, hälsar Viktor Norén i inlägget.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons