Annons
Showen kommer till Skellefteå den 3 december. Foto: Pressbild

Stor julshow till Skellefteå – ett av fem stopp i Sverige: ”Oförglömlig”

MUSIK En internationell turné med fem stopp i Sverige – inför nästa jul kommer den irländsk-inspirerade julkonserten Fairytale of New York till stan, meddelar Sara kulturhus.

Annons

Det må vara den 1 mars men likafullt dagen för en julkonsert nio månader bort att presenteras.

Fairytale of New York, uppkallad efter den superkända The Pogues (ihop med Kirsty MacColl)-jullåten med samma namn, är en pampig tillställning. En irländsk-inspirerad julkonsert som fått fina recensioner i brittisk press.

Föreställningen har tre utsålda turnéer bakom sig och kommer tillbaka för en fjärde i år. Den här med större produktion än förut – och med fem stopp i Sverige.

Annons

Fairytale of New York kommer till Sara kulturhus i Skellefteå den 3 december.

”Samla vänner och familj för en oförglömlig julkonsert på Sara kulturhus fylld av sång, dans och skratt”, hälsar kulturhuset i ett pressmeddelande.

Showen liknas med ett Saint Patricks Day-firande i juleskrud. Det utlovas irländska allsångsfavoriter som ”The Galway Girl”, ”The Irish Rover”, ”Dirty Old Town”, ”The Black Velvet Band” och såklart, ”The Fairytale of New York”, i en oförglömlig show.

Annons

”Publiken uppmanas att sjunga med och vara redo för en kväll där julfirandet tar en irländsk twist”, fortsätter Sara kulturhus.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons