Annons
Karta: Skellefteå kommun

Ett 30-tal fastigheter i Boliden blir utan vatten – ledningsarbete görs

NYHETER Ett område i centrala Boliden blir utan vatten inför ett ledningsarbete som ska genomföras på fredagen.

Annons

Några fastigheter på Norra Parkvägen, se rödmarkerat område på kartan, är redan utan vatten och Skellefteå kommun meddelar att vattnet kommer att stängas till dem inom svartmarkerat området med, från klockan 19.00 på torsdagen.

Det görs inför reparationen av en kommunal vattenledning. Grävning påbörjas fredag morgon och enligt kommunen ska vattnet släppas på innan fredagens slut.

Annons

Berörda hushåll uppmanas tappa upp nödvändigt med vatten och sedan hålla alla vattenkranar stängda. Under arbetet ska det även finnas vatten att hämta vid Norra Parkvägen 5 och Kapellgatan 14, uppger Skellefteå kommun.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons