Annons
Anders Pettersson och Lennarth Johnsson ihop med Angelique Eriksson-Mård på Friskis & Svettis. Foto: Arkivbild

De öppnar tredje gymanläggning i Skellefteå: Har hopp om en fjärde

HÄLSA Det blir Friskis & Svettis som tar över Elons tidigare lokal på Erikslid i Skellefteå, för att öppna ett nytt gym.

Annons

I höstas firade Friskis & Svettis sitt 30-årsjubileum i Skellefteå. De öppnade sin andra anläggning, den i Ursviken, under 2023 och ska öppna en tredje i september 2024.

Det blir Friskis & Svettis som tar över Elon Bogårdens tidigare lokal på Erikslid, skriver idrottsföreningen i ett pressmeddelande i dag.

– Friskis & Svettis vill fortsätta utveckla verksamheten och bidra till att fler rör på sig. Med ytterligare en träningsanläggning kan vi inspirera ännu fler Skelleftebor att hitta en passande träning, säger verksamhetschef  Anders Pettersson.

Annons

Lokalen är nära 1 000 kvadratmeter stor och fastighetsägaren Skebo ser gymmet som ett välkommet tillskott på Erikslid.

– Det känns riktigt bra att det blir Friskis & Svettis som flyttar in på Erikslid. Vi tror att ett gym kommer bli ett lyft för området som nu får ett ännu bredare utbud av service, säger Skebos marknadschef Anna Ersson i utskicket.

Även Lennarth Jonsson, gym- och etableringsansvarige på Friskis & Svettis, tycker att området passar bra. Han berättar att lokalen kommer att utrustas nu.

Annons

– Den nya anläggningen utrustas med det senaste inom träningsutrustning samt en multisal där flera nya varianter av gruppträning kommer att finnas, säger han.

Friskis & Svettis Skellefteå skriver att man, inom kort, även har ambitionen att öppna en fjärde anläggning någonstans.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons