Annons
Baserat på pressmeddelande

Ändringar kring flygbussarna: Blir nya tider och annan avgångsplats

NYHETER Det görs förändringar i flygbussarna avgångar från Skellefteå, som börjar gälla på fredag, informerar Skellefteå buss i ett pressmeddelande.

Annons

Med start den 2 februari kommer flygbussarna till de två första SAS-avgångarna på morgnarna (SK1011 och SK1013) inte längre utgå från Northvolt måndag-fredag, utan istället från Norrhammarskolan 110 minuter före flygens avgång.

Samtidigt kommer övriga SAS-flygbussar som avgår från Northvolt att få ändrade avgångstider. Turerna har tidigare startat 105 minuter före avgången för den aktuella flighten, men och med nu kommer de att starta från Northvolt 125 minuter före respektive flight.

Flygbussarnas kompletta tidtabeller ska uppdateras i kväll och sedan gälla tills vidare.

Uppdatering: I en tidigare version angavs en annan avgångstid för en av morgonbussarna från Norrhammarskolan, vilket justerats efter ny information från bussbolaget.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå buss
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons