Annons
Annons
Louis McMahon. Foto: Pressbild

Familjen tar över restaurangen vid vattnet – ser fram emot att öppna

NYHETER Familjen McMahon tar över Kurjovikens sjökrog utmed havet i Skelleftehamn.

Annons MOBILE TOP

Louis McMahon är uppvuxen på Irland och flyttade till Skellefteå för knappt femton år sedan. Han har jobbat i restaurangbranschen förut och är verksamhetschef på Kurjovikens bränneri och Fermenteriet i dag.

Det kommer Louis att fortsätta med, men nu har han och familjen även beslutat att ta över driften av Kurjovikens sjökrog.

Annons

– Det är med stor glädje och stor ödmjukhet som vi tackar för förtroendet och axlar ansvaret att överta Kurjovikens sjökrog, säger Louis i ett pressmeddelande.

– Jag och familjen är sjukt taggade. För detta är inget jag gör ensam, utan min familj bakom mig skulle det aldrig fungera, fortsätter han.

Annons

Restaurangen öppnar för sommarsäsongen den 5 maj. Familjen vill både förvalta det som redan byggts upp och förnya en del, och då med känsla.

– Vi har planer på att ha ett flertal event här under hela sommaren. Det kommer även att vara tillgängligt att boka bord för större grupper, exempelvis företagsfester eller större firanden, säger Louis McMahon.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons