Annons
Nadia och Mohammed har tänkt fira med en stor fest för personalen. Foto: Jonas Nilsson

Dubbla pris: Nadia och Mohammed är bäst i hela kedjan • ”Jätteroligt”

NYHETER O'Learys-paret Mohammed och Nadia i Skellefteå gör någonting rätt – för de har utsetts till årets franchisetagare i hela kedjan. De hedras dessutom för att ha drivit restaurangen i över två decennier.

Annons

Sportbaren firade sitt 20-årsjubileum i fjol. Det finns många andra O’Learys men puben i Skellefteå har drivits allra längst i samma regi. Det är ett stammisställe för många i Skellefteå och ett andra hem för paret som driver den.

Deras stora engagemang har nu uppmärksammats centralt. Nadia Omeirat och Mohammed Omayrat var helt oförberedda när de kallades upp på scenen under O’Learys årliga konferens förra veckan. Både en och två gånger.

– Jag hade inga ord. När vi nominerades som årets företag på Alvargalan 2022 fick vi veta det långt innan galan, vilket ger ett annat lugn, men här blev vi helt överraskade, säger Mohammed.

Annons

De fick dels motta O’Learys hederspris för lång och trogen tjänst. Ögonblicket har fångats på film, paret visar och blir märkbart glada när de återupplever det hela. När de kliver upp på scenen är det till jubel och rungande applåder.

– Det var verkligen jätteroligt. Lite jobbigt nästan, men roligt, säger Nadia glatt.

Foto: Skärmdump från prisutdelningen
Foto: Skärmdump från prisutdelningen

Bäst i kedjan

Paret tilldelades dessutom det mycket prestigefyllda priset för årets franchisetagare. Det finns ett hundratal restauranger i kedjan så konkurrensen har varit hård.

– Det känns som en bekräftelse för allt arbete man har lagt ned under alla år, berättar Nadia och Mohammed håller med.

– Det finns många större enheter med bra omsättning och det känns som att vi håller nivå med dem. Vår lilla enhet i Skellefteå, vilket är häftigt, säger han stolt.

Foto: Jonas Nilsson
Annons

Kedjans representanter har tidigare kommit på besök, tittat runt och undersökt alltifrån deras resultat till relationen till kunder och personal. Nadia tror att de ser till helheten när de utser en vinnare.

Restaurangen har nyligen renoverats och presterade bra även under pandemin.

– Vi utvecklar och tänker hela tiden framåt. Alla på konferensen var glada och tyckte att vi förtjänar det här, säger Mohammed.

Foto: Skärmdump från prisutdelningen
Annons

Hur firar ni utmärkelserna?

– Vi planerar en stor fest med personalen, för de har också varit högst delaktiga i det här. Sedan får vi se om vi även gör någonting för gästerna, säger Nadia.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons