Annons
Lina Wahlberg. Foto: Jonatan Stålhös / Jonas Westling

Hon blir ny chef på trähotellet: Ska ta hotellupplevelsen till nya nivåer

NÄRINGSLIV Lina Wahlberg blir Service operations manager och ansvarig för hotellupplevelsen på The Wood Hotel.

Annons

Sedan öppningen i oktober 2021 har hotellet uppmärksammats i såväl nationell som internationell press. Med sina 205 rum, flera restauranger och spaanläggning på taket har den 75 meter höga byggnaden blivit ett unikt landmärke i Skellefteå.

Trähotellet blev också Västerbottens kandidat till Stora turismpriset 2022, men priset gick till fyren Pater Noster i Tjörns kommun.

De vill hela tiden utveckla hotellet och nu har Lina Wahlberg utsetts till ny Service operations manager på The Wood Hotel. Som ansvarig för hotellupplevelsen ska hon säkerställa att reception, spa och städ lever upp till deras ambitioner.

Annons

– Det ska bli otroligt spännande att tillsammans med alla medarbetare ta hotellet från något riktigt bra till världsklass, säger hon i ett pressmeddelande.

– Genom att fokusera på att överträffa våra gästers förväntningar i hela gästresan på hotellet ska vi genom en modern och gästorienterad service nå vår vision om att bli norra Sveriges bästa resmål, och vi kommer ha roligt på den resan.

Lina Wahlberg  kommer närmast från rollen som spa- och receptionschef på hotellet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons