Annons
Philip Olofsson. Foto: Pressbild / Jonas Westling

Generationsskifte: 27-åring blir ny vd för fastighetsbolag i Skellefteå

NÄRINGSLIV Philip Olofsson har utsetts till ny vd för Tribo fastigheter.

Annons

Tribo fastigheter äger cirka 720 lägenheter i Skellefteå och Boden. Bara i somras förvärvade de åtta nya fastigheter i Skellefteå, och fem andra tidigare i februari. Den fortsatta expansionen kommer att ledas av en ny vd.

Det är Skelleftebon Philip Olofsson, 27, som tar över efter sin mor Carola Olofsson. Han har en examen i marknadsekonomi och har jobbat i bolaget de senaste sju åren.

Annons

– Jag ser fram mot kommande utmaningar och att driva familjeföretaget vidare tillsammans med mycket kompetenta medarbetare. Vi fortsätter satsa på vårt hållbarhetstänk för att alltid förbättra och utveckla servicen mot våra hyresgäster, säger Philip Olofsson i ett pressmeddelande.

Samtidigt blir han också vd för Sundbergs fastigheter i Boden, som ingår i Olofsson invest-koncernen tillsammans med Tribo fastigheter. Carola Olofsson fortsätter som styrelseordförande i båda bolagen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons