Annons
Sponsrad artikel
Anna Andersson, Sofie Marklund och Tina Edler blir nya delägare på Fastighetsbyrån i Skellefteå.

De blir delägare i Fastighetsbyrån – en trio med höga ambitioner: ”Vill alltid vara bäst”

ANNONS Mäklartrion Anna Andersson, Sofie Marklund och Tina Edler kliver upp som nya delägare på Fastighetsbyrån i Skellefteå. “Det är ett naturligt steg”, säger franchisetagaren Jan-Erik Lööf.

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja med cirka 270 kontor och 1 700 medarbetare. I Skellefteå har de funnits sedan 70-talet, och har idag åtta personer anställda.

Nu står det klart att tre av företagets mäklare blir nya delägare tillsammans med franchisetagaren Jan-Erik Lööf.

– Det här kommer att bli hur bra som helst. Vi kompletterar varandra perfekt, säger Jan-Erik som har bra koll på vilka som blir hans nya kompanjoner.

– Jag har jobbat med dem under många år och vet vad jag får. Det är en ambitiös trio och ett naturligt steg för dem. Jag gillar att se människor utvecklas, säger han.

”Haft det i tankarna”

De tre mäklarna det rör sig om är Anna Andersson, Sofie Marklund och Tina Edler.

– Det känns jätteroligt att få vara med och utveckla bolaget och ta ett ännu större ansvar efter nio år som mäklare. Jag har alltid haft det här i tankarna, berättar Tina.

Sofie Marklund, Björn Byrén, Anna Andersson, Jan-Erik Lööf, Tina Edler, Jenny Wiklund, Emelie Lindmark och Alexander Bragstad.

Sofie är inne på samma linje.

– Det har varit ett personligt mål att ta det här steget för att vara med och driva företaget framåt. Och att få göra det tillsammans med det här gänget känns extra bra. Vi har verkligen ett bra team, säger hon.

Störst i Sverige

Alla tre startade sina karriärer hos just Fastighetsbyrån under början av 2010-talet, och tycker nu att det känns tryggt att det är just där som de blir partners.

– Fastighetsbyrån är störst i Sverige, och det ger oss hela tiden tillgång till tjänster i framkant som är bra för oss mäklare – men även för våra säljare och köpare. Att vara en del av något så stort känns tryggt, säger Anna som även lyfter fram teamkänslan på kontoret.

– Vi är en riktigt bra grupp som det ska bli enormt spännande att jobba vidare med.

Att vara en del av något så stort känns tryggt.

Framåt har den nya ägarkvartetten stora drömmar och visioner. Exakt hur planen ser ut vill de inte avslöja, men i stora drag handlar det om att fortsätta leverera en riktigt bra produkt – med siktet inställt på att alltid vara bäst.

– I stora drag handlar det om två saker. Dels att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder. Det ger återkommande kunder vilket är en viktig grund för att fortsätta växa. Dels handlar det om att ha ett nöjt gäng på kontoret där medarbetarna känner sig trygga i sig själva och har möjlighet till att vidareutveckla sig. Om medarbetarna är nöjda så gör de ett bättre jobb, vilket leder till ännu fler nöjda kunder, säger Sofie.

Söker du mäklare i Skellefteå?

Vi är en engagerad fastighetsmäklare som har den mest kompletta mäklartjänsten som hela tiden ligger i framkant.

Kontakta oss på ​​skelleftea@fastighetsbyran.se, 0910-159 90 eller läs mer på fastighetsbyran.com

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Fastighetsbyrån i Skellefteå.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons