Annons
Sponsrad artikel
Sofie Marklund, Björn Byrén, Anna Andersson, Jan-Erik Lööf, Tina Edler, Jenny Wiklund, Emelie Lindmark och Alexander Bragstad. Saknas på bild gör Camilla Nilsson och Viktor Sundbom.

De växer med nya och gamla ansikten – flera erfarna mäklare har anslutit: “Gäng med högt driv”

ANNONS På Fastighetsbyrån i Skellefteå finns många nya ansikten, men det betyder inte att de är nya i branschen. Tvärtom sitter de på många års erfarenhet – både från Skellefteåmarknaden och utifrån. “Det finns ett enormt driv i gruppen”, säger Tina Edler som varit mäklare i snart nio år.

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarfirma, både sett till antal försäljningar och omsättning. Storleken, och viljan att alltid vilja utvecklas, är något som gjort att kedjan idag ligger i framkant gällande digitala tjänster och system.

– De digitala system som finns här gör upplevelsen bättre för oss mäklare, men även köpare och säljare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder den absolut bästa tjänsten, berättar fastighetsmäklaren Anna Andersson.

Vi vill kunna erbjuda våra kunder den absolut bästa tjänsten.

Anna anslöt, tillsammans med Tina Edler, till teamet i oktober förra året, men det är inte första gången de jobbar på företaget. Anna och Tina startade sina karriärer hos Fastighetsbyrån 2014 och 2013.

– Vi kom tillbaka dels för att vi vet att Fastighetsbyrån verkligen ligger i framkant med sina tjänster, men även för att det finns ett enormt driv i gruppen här på kontoret, säger Tina.

Tina Edler är en av dem som nyligen börjat på Fastighetsbyrån i Skellefteå.

Två andra som nyligen börjat är Alexander Bragstad och Björn Byrén. De är båda hitflyttade från andra orter i Sverige och har god erfarenhet.

– Jag kollade runt bland olika företag och kände att det här passade mig bra. Att välja Fastighetsbyrån, som är det största varumärket i Sverige, kändes tryggt. Då vet man vad man får, säger Alexander.

Folkets mäklare

Björn har jobbat som mäklare i Stockholm under flera år. Dels på Fastighetsbyrån, men även en annan firma.

– Det blev snabbt tydligt att Fastighetsbyrån var mitt förstahandsval. Dels för att det är bra struktur som ger mig möjlighet att leverera bra resultat till säljare och köpare, men även för att Fastighetsbyrån vill vara “Folkets mäklare”. Jag gillar det stuket, säger han.

Det blev snabbt tydligt att Fastighetsbyrån var mitt förstahandsval.

Totalt jobbar tio personer på kontoret i Skellefteå. Blandningen mellan mäklare som är uppväxta här och inflyttade ger en bra mix, menar franchisetagaren Jan-Erik Lööf som varit mäklare i 25 år.

– Vi är lokala experter, men har även blivit bättre av att det kommer in människor utifrån som har nya perspektiv och tankesätt. Jag är otroligt nöjd med vårt team, säger han.

Sofie Marklund, som varit mäklare sedan 2011, håller med.

– Alla på kontoret är måna om att göra bra resultat, och att kundnöjdheten ska vara så hög som möjligt. Det gör att vi tillsammans lyckas leverera just det, säger hon.

Björn Byrén, Sofie Marklund och Emelie Lindmark på kontoret i Skellefteå.

Marknaden i Skellefteå är ett hett samtalsämne, och Fastighetsbyrån har fått stor publicitet både i svenska och utländska medier det gångna året.

– Vi träffar kunder från alla möjliga delar av världen och fascineras över att de väljer att komma till just Skellefteå. Det är otroligt roligt att guida dem till att hitta sitt nya hem, säger mäklaren Emelie Lindmark som är en inbiten Burebo.

Nyproduktion

Nu närmast väntar även två stora nyproduktionsprojekt som Fastighetsbyrån är med och förmedlar. Intresset från spekulanter är enormt.

– Alla mäklare på Fastighetsbyrån är certifierade till att arbeta med nyproduktionsprojekt och det är en stor ära att få arbeta med giganter som PEAB och Riksbyggen, säger Anna Andersson.

Det är en stor ära att få arbeta med giganter som PEAB och Riksbyggen.

Jenny Wiklund är spindeln i nätet på Fastighetsbyrån och är oftast den första kunderna möter på kontoret. Hon är en stor glädjespridare.

– Digitalisering och att vara i framkant med olika tjänster är viktigt, men i slutändan är ändå det personliga mötet, ett engagemang utöver det vanliga och att skapa relationer kärnan i Fastighetsbyråns verksamhet, säger hon och fortsätter:

– En stor del av våra kunder är återkommande eller via rekommendationer. Det höga betyg vi har på till exempel reco.se är ett bevis på att vi gör ett jobb där vi har överträffat deras förväntningar.

Söker du mäklare i Skellefteå?

Vi är en engagerad fastighetsmäklare som har den mest kompletta mäklartjänsten som hela tiden ligger i framkant.

Kontakta oss på ​​skelleftea@fastighetsbyran.se, 0910-159 90 eller läs mer på fastighetsbyran.com

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Fastighetsbyrån i Skellefteå.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons