Annons
Anders Bagge. Foto: Pressbild

Anders Bagge tar plats på scenen – kommer till nya sommarfestivalen

NYHETER Den nya festivalen Skellefteå Summertime utökar startfältet inför sommarens festligheter på Norrvalla.

Annons

Sedan tidigare har den nya festivalen Skellefteå Summertime presenterat artister som Zara Larsson, The Wannadies, Tungsten, GES och Sean Banan. Nu utökar de dessutom startfältet med Anders Bagge, som är känd från Idol-juryn – men även årets Melodifestivaltävling där han sjöng ”Bigger Than The Universe”.

– I Melodifestivalen 2022 var Anders Bagge vinnaren av såväl folkets röster som dess hjärtan. Med sin Bigger Than The Universe må han ha slutat på en andra plats i tävlingen, men kammade hem flest tittarröster. Ett kvitto både på den mäktiga låtens kvalitéer som på Bagges älskvärda person, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Annons

Anders Bagge kommer att uppträda på torsdagskvällen den 4 augusti, då det är fri entré på området.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons