Annons
Reyn. Foto: Pexels / Pressbild

Ny artist till nya sommarfestivalen på Norrvalla: ”Starkt välkommen”

MUSIK Reyn är klar för Skellefteå Summertime på Norrvalla.

Annons

Sedan debutsingeln ”Lowkey” från 2018, med över fyra miljoner streams på Spotify, har Reyn både hyllats och fått en solid rotation på P3. Med de uppföljande singlarna ”Cartier” och ”Mörkret faller” har han etablerat sin plats på kartan, inte minst i samma radiokanal som utnämnt honom till ”framtidens artist”.

Annons

Med sitt unika sound – influerat av både rock, rap och pop – är Reyn också klar för Skellefteås nya sommarfestival, som anordnas på Norrvalla den 4-7 augusti. Sedan tidigare är bland andra Zara Larsson, The Wannadies, Tungsten, GES och Sean Banan också klara för Skellefteå Summertime.

– Stort och starkt välkommen Reyn, hälsar arrangörerna i ett pressmeddelande.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons