Annons

Inför årets val: Skellefteå kommun efterlyser röstmottagare i sju byar

NYHETER Skellefteå kommun söker röstmottagare i områdena kring Jörn, Lövånger och Burträsk.

Annons

Röstmottagarna kommer att spela en viktig roll i höstens stora val, då de medverkar till att genomföra valet på ett korrekt, tryggt och säkert sätt. För detta vill Skellefteå kommun komma i kontakt med personer som är mycket noggranna, hjälpsamma och har en förmåga att vara serviceinriktad.

Det är i byarna Hökmark, Norra Åbyn, Renström, Röjnoret, Stavaträsk, Uttersjön och Vebomark som kommunen behöver hjälp. Du som vill ställa upp som röstmottagare kan anmäla ditt intresse här. Tipsa gärna även andra som du tror skulle passa, uppmanar Skellefteå kommun.

Annons

Uppdraget är förenat med en obligatorisk utbildning, både för nya röstmottagare och personer som ställt upp förut. Utbildningen och arbetet är arvoderat. Mer om det och vad uppdraget innebär finns här.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons