Annons
Newkid. Foto: Mika Aberra

Ny hyllad artist klar för Skellefteå: ”Så välkommen och efterlängtad”

MUSIK Newkid firar starten av 2022 med att släppa ett helt nytt album och ge sig ut på turné. I april tar han showen till Skellefteå.

Annons

Med hyllade Så Mycket Bättre-tolkningar, två Grammisnomineringar (Årets Artist och Årets Pop), en P3 Guld-nominering (Årets Låt) och över 170 miljoner streams i ryggen ska Newkid ut på turné efter lanseringen av sitt fjärde album, som släpps i januari.

Spelningen har namnet “För alla gånger vi inte kunde samlas” och turnéstarten sker i Avicii Arena den 22 januari. Den 23 april tar han showen till kulturhuset i Skellefteå.

– Efter responsen vi fått och det faktum att vi då kommer ha ytterligare ett album i ryggen, finns det liksom inget annat val än att fortsätta ta revansch för alla gånger vi inte kunde samlas runt om i hela landet, förklarar Newkid i ett pressmeddelande.

Annons

– Vi är glada över att externa arrangörer, som till exempel Stella Event, har börjat satsa mer och mer på Sara kulturhus och förstår vilken nivå vi vill hålla och vilka förutsättningar som finns. Newkid är så välkommen och efterlängtad av Skellefteå, berättar Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus, i utskicket.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons