Annons
Jonathan Johansson. Foto: Pressbild

Klart: Hyllad singer-songwriter gör vårturné – kommer till kulturhuset

MUSIK Singer-songwritern Jonathan Johansson åker på vårturné – och den 22 april kommer han till Skellefteå och Sara kulturhus.

Annons

Jonathan Johansson slog igenom 2008 med låten ”En hand i himlen” och nästa år släpptes albumet med samma namn. Singer-songwritern har fått priset Årets artist i P3 Guld och Årets nykomling på Grammisgalan. Det sjunde albumet ”Om vi får leva” släpps till våren, vilket följs av en turné, och den 22 april kommer han till Skellefteå.

– Hans musik går från det ljusa upprymda till det svarta sorgliga. Han har verkligen lyckats hitta sin unika plats på Sveriges musikscen och levererar popmusik i en varm, ärlig form. 2015 släpptes ”Lebensraum!” som är funkig och färgstark men den gamla kvaliteten finns kvar, berättar Sara kulturhus i ett pressmeddelande på torsdagen.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons