Annons
Skiss: White Arkitekter / Foto: Pressbild

Johnossis lördagskonsert inställd – fansen hänvisas till Umeå istället

MUSIK Johnossis lördagsspelning i Sara kulturhus blir inte av.

Annons

Nu på lördag den 6 november var det tänkt Johnossi-duon John Engelbert och Ossi Bonde skulle inta scenen i Sara kulturhus – men så blir det inte, skriver programchef Sofia Andersson Lundberg i ett pressmeddelande. Det är oklart varför det ställs in.

Alla som köpt biljetterna ska kunna vända sig till sitt inköpsställe för att få pengarna tillbaka. Johnossi är fortfarande tänkt att spela i Umeå nu på fredag den 5 november, tipsar Sofia Andersson Lundberg, men för den spelningen behöver du nya biljetter.

”Vi hoppas kunna välkomna bandet tillbaka i framtiden”, fortsätter programchefen.

Megafonen har sökt henne för information om varför lördagskonserten ställs in.

Annons
Annons
Annons
Annons