Annons
Baserat på pressmeddelande
Från vänster: Mats Carpenter, Jenny Hultdin Forslund, Åsa Öberg och Anders Hultdin

Förstärker med nya delägare – utvidgar företaget till en komplett syskonkvartett: ”Känns jättebra”

NÄRINGSLIV Skellefteföretaget expanderar och förstärker koncernbolaget med två nya delägare, tillika kompetenser. Jenny Hultdin Forslund går in som tillträdande VD och Åsa Öberg blir ny controller från och med årsskiftet.

Annons

Bröderna Anders Hultdin och Mats Carpenter har drivit företag tillsammans sedan 1989. Idag består AM Group av tre företag. IT-bolagen AM System och AM Service samt det nyligen förvärvade Trolltunet, som erbjuder logi och aktiviteter i Hemavan.

Från och med årsskiftet för bröderna dessutom sällskap av sina systrar, Jenny Hultdin Forslund och Åsa Öberg, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Vi har samarbetat länge med både Jenny och Åsa, som varit konsulter inom sina respektive affärsområden. Med den här förändringen får vi en möjlighet att samla vår gemensamma energi i ett ännu starkare koncernbolag, säger Anders.

Annons

Mats är inne på samma spår.

– Det känns jättebra att utvidga familjeföretaget till en komplett syskonkvartett. Entreprenörskapet har varit en naturlig del i vår uppväxt. Vi har som vuxna utvecklat olika kompetensområden, som vi givetvis ska nyttja i koncernbolaget, säger han.

Från och med årsskiftet kommer AM Group att samla insatser gällande affärsutveckling, kommunikation och ekonomi, som kan appliceras på bolag både inom och utanför koncernen, skriver de i pressmeddelandet.

Annons

– Vi vill dela våra samlade erfarenheter med fler. Och skapa injektioner och synergier för hållbara affärer, entreprenörer och medarbetare, säger Jenny Hultdin Forslund, tillträdande VD och projektledare.

– Genom koncernbolaget kan vi lägga fokus och resurser där de behövs. Då skapar vi också koncernnytta inom fler områden, säger Åsa Öberg, controller.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från AM Group.
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons