Annons
Baserat på pressmeddelande
Bild från Alvargalan 2020. Foto: Patrick Degerman

Så blir Bizbuz och Alvargalan 2022: ”Fantastiskt få träffas på riktigt”

NÄRINGSLIV Efter ett år kantat av pandemi och anpassade digitala lösningar ska Alvargalan och Bizbuz återgå till att arrangeras i fysisk form, berättar arrangörerna i ett pressmeddelande.

Annons

– Det känns fantastiskt att få träffas på riktigt igen. Det skapar ett helt annat utbyte av både kunskap och inspiration, men givetvis även för att knyta kontakter, inleder Leif Häggmark, ordförande i Alvargalans vänner.

Näringslivsdagen kommer att arrangeras den 28 januari 2022. Under dagen anordnas Bizbuz – ett forum för alla som vill inspireras, vidga sina vyer och lära sig mer om regionens näringsliv – på The Great Northern. Det ska även sändas digitalt på Facebook.

– Vi har under flera år pratat om förändringen som varit på väg att hända. Men det är ju faktiskt precis nu det händer. Hela världens blickar är vända mot Skellefteå. Vi har gått från periferi till centrum, och befinner oss i hjärtat av landets mest expansiva region. Istället för att komma ikapp vill vi nu leda. Men hur ska det gå till? Precis där tar Bizbuz avstamp, säger Roland Eriksson, näringslivslots på Skellefteå kommun och projektledare för Bizbuz.

Annons

Under kvällen arrangeras Alvargalan, som i år kommer husera i Sara kulturhus. Temat för året är En framtidssaga, där temat knyts an till dagens samtal under Bizbuz.

– Framtiden har aldrig varit så fascinerande. Det har aldrig funnits så många tecken som tyder på vi står mitt i en ny och spännande tid där Skellefteå får en alltmer central plats i det globala sammanhanget. På Alvargalan hyllar vi vårt näringsliv som gör att framtidsvisioner utvecklas till hållbar verklighet i morgondagens Skellefteå, säger Leif Häggmark.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Alvargalans vänner
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons