Annons
Melodifestivalen 2019-vinnaren John Lundvik. Foto: Arkivbild / Pressbild

Välgörenhetskonsert slutsåld – så nu släpps ny konsert i Skellefteå

MUSIK Det vankas inte en – utan två – välgörenhetskonserter på Nordanåteatern den 28 augusti, tillkännager projektledaren i dag.

Annons

Vi har tidigare berättat om Work Together-konserten på Nordanå, som anordnas den 28 augusti till förmån för utsatta barn. Biljettintäkterna går oavkortat till Erikshjälpens projekt ”Barn med föräldrar i fängelse” – ett fint, viktigt ändamål för arrangörerna.

– Ämnet lyfts inte så ofta, sa projektledaren Markus Nyström vid Northevent i juni.

Till scenen kommer Mello-vinnaren John Lundvik med lokala stjärnorna Tennessee Road och Mats Bergqvist, tillsammans med  vokalgruppen Dais från Stockholm och andra unga lokala talanger. Arrangörerna utlovar en färgsprakande (och coronasäker) konsert, med låtar i varierande genrer, inspirerande berättelser och mellansnack.

Annons

Evenemanget har skapat mycket engagemang i sociala medier och de 200 biljetterna har tagit slut. John Lundvik och de andra kommer därför att ställa upp på ytterligare en konsert, tidigare på aftonen den 28 augusti. Biljetter har släppts, hälsar Markus.

– Det här kommer bli en otroligt häftig konsert, meddelar projektledaren i ett mejl.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons