Annons
Jonas Svensson, grundare och ägare av Miss Voon. Foto: Pressbild

De öppnar på hotellets 19:e plan – restaurangägaren ser fram emot premiären: ”Otroligt spännande”

MAT När The Wood Hotel öppnar i oktober kommer samtidigt restaurang Miss Voon att öppna på 19:e plan. "Oerhört glada över att få in en så pass toppklassig restaurang", säger David Halldén.

Annons

Tio år har gått sedan den första Miss Voon-restaurangen öppnade invid Stureplan i Stockholm. De serverar modern asiatisk mat som blivit mycket populär. Nu kommer de till Skellefteå och 19:e våningen på The Wood Hotel, som öppnar den 14 oktober.

– I samband med Miss Voons 10-årsjubileum känns det otroligt spännande att få förmånen att öppna i The Wood Hotel by Elite. Byggnaden, hotellet och destinationen känns helt rätt och kul för oss, säger grundaren Jonas Svensson i ett pressutskick.

Det ska finnas plats för 80 matgäster här. Restaurangen kommer att inredas av den uppmärksammade arkitekten Thomas Sandell, med ursprung i Skellefteå. Med hans avtryck hoppas hotellet göra Miss Voon-restaurangen till mer av en destination i sig.

Annons

– Vi är oerhört glada över att få in en så pass toppklassig restaurang som Miss Voon i The Wood Hotel. Vi satsar fortsatt på att erbjuda Sveriges bästa hotellupplevelse och i detta är det centralt att mat- och dryckesupplevelsen blir fenomenal – vilket den nu blir, säger David Halldén, vd och koncernchef för Elite Hotels of Sweden, i utskicket.

I juni berättade vi om planerna för de andra två restaurangerna på The Wood Hotel.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons