Annons
Området ligger direkt väster om E 4-rondellen på Norrböle. Foto: Google

Nu inleds omfattande arbete i Skellefteå – kommer att påverka framkomligheten

NYHETER Nu påbörjas arbetet införs Coops butiksetablering på Norrböle i Skellefteå. Arbetet beräknas pågå till sommaren 2022.

Annons

Tanken är att butiken ska bli Coops näst största i Skellefteå. Arbetet i anslutning till korsningen Jägarvägen/Klockarbersvägen ska inledas i veckan och fortsätta under hela 2021 och delar av 2022. Utfört av både kommunen och Coops organisation.

Först och främst ska det göras VA-arbeten. Bygget av den nya cirkulationsplatsen i korsningen ska påbörjas till sommaren. Kommunen ska även passa på att byta ut bullerplanken längs Klockarbergsvägen, vilket kommer att ske både under 2021 och 2022. Bygget av själva Coop-butiken beräknas dra igång under mitten av detta år.

Under tiden som arbete pågår kan framkomligheten i området begränsas i perioder.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons