Annons
Baserat på pressmeddelande
Västerbottensteaterns vd Fransesca Quartey. Foto: Pressbild

Västerbottensteatern ställer in all publik verksamhet – året ut: ”Oundvikligt”

KULTUR Som en följd av regeringens besked om skärpta regler för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar stänger Västerbottensteatern nu ned all publik verksamhet året ut.

Annons

– Ett riktigt tråkigt men oundvikligt besked att lämna, men nu satsar vi istället våra resurser på att planera ett fantastiskt kulturår 2021 med bland annat inflyttning i Sara kulturhus, säger Västerbottensteaterns vd Fransesca Quartey i pressmeddelandet.

Detta innebär bland annat att det inte blir någon publik premiär för Teaterspektaklet, Västerbottensteaterns jubileumsrevy med anledning av 40-årsjubileet som länsteater.

Men det här är enbart en paus. Teatern överger inte publiken, understryker vd:n.

– Nu satsar vi istället våra resurser på att skapa ett fantastiskt kulturår 2021 med tema Västerbotten. Längtan efter publik är stor här i teaterhuset och vi samlar våra krafter för att kunna erbjuda några riktigt härliga teaterupplevelser nästa år.

– Håll ut och håll utkik i sociala medier efter information om kommande evenemang som vi planerar, såväl digitala som i levande livet, fortsätter Fransesca Quartey.

Annons

Förhoppningsfulla inför 2021

Västerbottensteatern ser trots allt optimistiskt på nästa år. Teaterns målsättning är bland annat att publiken ska kunna se Teaterspektaklet under 2021 istället. ”Det får bli en retroaktiv jubileumrevy”, hälsar marknadsavdelningen i pressmeddelandet.

Under dagen ska teatern gå ut med information i sociala medier kring hanteringen av redan köpta biljetter till någon av årets återstående och nu inställda föreställningar.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Västerbottensteatern
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons