Megafonen berättade om O’learys ägare Nadia och Mohammed Omairats planer för interiören, och tillbyggnaden som ska uppföras härnäst, i början av september.
Nu är den invändiga ombyggnationen klar. Fler tv-apparater ska upp tillsammans med lite annan utsmyckning, pelarna ska även kläs i tapet med naturbetong, men allt väsentligt är färdig. Ägarna har smygöppnat för matgäster, men folk är försiktiga nu.
– Det är förståeligt. Vi har haft lite take-away i alla fall, berättar Nadia.
Utformningen av den nya, platsbyggda inredningen gör lokalen luftigare än tidigare.
– Vi får inte ha mer än åtta personer i ett sällskap och här har vi möjlighet att hålla det så. De kan sitta långt ifrån varandra, säger Mohammed och visar runt.
Hur känner ni som krögare kring de nya restriktionerna?
– Det här berör alla och vi måste alla hjälpas åt att komma igenom det här. Om vi behöver stänga tidigare på kvällarna så är det så. Vi ska hjälpas åt, säger Nadia.
– För oss är det självklart att alla tar ansvar och följer direktiven, säger Mohammed.