Annons
  • Alexander Schönfeldt, Mie Johansson och Ludwig Johansson.
  • Så här ser det ut i den bakre delen där saluhallen tidigare var.
  • Numera finns även en boulebana i den bakre delen av lokalen.
  • Personalen har flyttat runt en del i den främre restaurangytan.
  • Stadskällaren Brew Pub har fått tillstånd att brygga egen öl.

Nu är Stadskällaren Brew Pub redo att öppna: ”Vi är supertaggade”

NÄRINGSLIV I morgon onsdag öppnar Stadskällaren Brew Pub.

Annons

Det har varit en lång resa sedan ägarna tillkännagav rekonstruktionen och dörrarna stängdes till puben och restaurangen i centrum. I slutet av juni öppnade Grannen Pub igen och nu följer Stadskällaren efter, eller rättare sagt Stadskällaren Brew Pub.

Delägaren Mie Johansson berättar att nya dekaler ska upp på fönstren i morgon.

– Stilen är densamma, men den gamla Stadskällaren är stängd. Det här är som ett nytt ställe. Grannens koncept har utökats hit med ett större utbud, säger hon.

Megafonen har tidigare berättat om det nya konceptet. Saluhallen är borta i dag, likaså lunch- och a la carte-menyerna. I deras plats har darttavlor och en boulebana tillkommit. Baren har flyttats och där saluhallen var finns numera fler sittplatser.

– Vi vill att man ska kunna komma och hänga här en hel kväll, berättar Mie.

Annons

På tisdagen fick Stadskällaren Brew Pub även grönt ljus att brygga egen öl, men det kommer att dröja några veckor innan de första egna brygderna kan serveras.

Mie försäkrar att de har med sig ett corona-anpassat tänk inför öppningen.

Hur är då känslan inför i morgon?

– Man är tacksam att det gick att göra det här. Det har varit så många olika delar, men allting har gått i lås. Nu är vi supertaggade på att öppna igen, säger Mie Johansson.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons