Annons
Baserat på pressmeddelande
Alexander Berglund vid Elon Bogården i Skellefteå. Foto: Arkivbild

Elon lanserar låneprodukter: ”Slipper hetsa fram beslut om vad man ska köpa”

NYHETER Nu lanserar Elon en tjänst där Skellefteborna kan låna allt från spis till kyl och frys, skriver Elon i ett pressmeddelande.

Annons

I ett första skede rullar Elon ut tjänsten ”låneprodukter” i Skellefteå och Eskilstuna. Målet är sedan att successivt implementera tjänsten i butiker i andra delar av landet.

Tjänsten innebär att Skellefteborna kan låna vitvaror som spis, kyl och frys. Kylar och frysar ska vara kalla redan vid leverans. Elon sköter hemkörning och installation.

– Det finns få saker som kan stressa så mycket som när kylen eller frysen går sönder. Genom att agera snabbt och erbjuda låneskåp som vi kör ut och installerar kostnadsfritt slipper man hetsa fram ett beslut om vilka nya produkter man ska köpa. Självklart hämtar vi hem låneprodukterna igen, säger Alexander Berglund vid Elon.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Elon
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons