Annons
Baserat på pressmeddelande
Mikael Anderson är ny arbetschef på Contractor. Foto: Jonas Westling

Ny arbetschef i Skellefteå på stort byggföretag: ”Ska bli spännande att få jobba för ett lokalägt företag”

NYHETER Mikael Andersson blir Contractors nye arbetschef i Skellefteå.

Annons

Mikael Andersson kommer närmast från PEAB Sverige AB, som han har jobbat åt i Skellefteå under de senaste fjorton åren. På Contractor ses han som ytterligare en viktig pusselbit som faller på plats i deras utvecklingsarbete, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Mikael Andersson har ett extremt gott rykte och är exakt den typen av profil som passar in hos oss. Inte minst med tanke på hans erfarenhet av större projekt, säger Contractors koncernchef Fredrik Andersson.

Annons

Enligt Mikael själv finns det tydliga tecken på att han kommer in i företaget i ett läge där det finns tydliga tecken på en positiv trend på marknaden.

– Jag tycker att marknadsläget i Skellefteå börjar se riktigt intressant ut och Contractor är bra på att synas lokalt. Helt uppenbart har de varit framgångsrika i sitt arbete med att få förtroenden att hantera många projekt. Det ska bli spännande att få jobba för ett lokalägt företag, med så stark förankring på orten, säger han.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Contractor
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons