Annons
Nattklubbschef Robin Widmark. Foto: Klubb V

De bjuder in till livesänd förfest: ”Vill visa att nattklubben lever”

NÖJE I helgen sjösätter Klubb V ett musikladdat alternativ till fysiska besök på nattklubben. Förhoppningen är att anordna livesända spelningar varje vecka tills de kan öppna igen.

Annons

Med start på lördag kommer Klubb V på Stadshotellet i Skellefteå att börja anordna livesända, interaktiva DJ-spelningar. Publiken ska kunna önska låtar hemifrån.

– Vi vill bjuda tillbaka lite grann och visa att nattklubben faktiskt lever i dessa tider. Nu på lördag ska vi köra två DJ:s, berättar nattklubbschef Robin Widmark.

Vi vill bjuda tillbaka lite grann.

Det blir Skellefteå Scenteknik som står för ljud- och ljusproduktionen.

– Vi kommer att ha DJ:s från Weej Events i Umeå, som bjuder sina befintliga kunder på spelningar. De vill ge tillbaka till de som har anlitat dem förut, säger Robin.

Annons

Laddar inför att öppna ”på riktigt”

Allting kommer att livesändas via Twitch.tv och Klubb V:s Facebookkonto.

– Vi börjar klockan 19.00 och sedan kör vi till 22.00 ungefär. Det kommer att finnas ett swishnummer som folk kan skicka in pengar till och önska låtar. Då kan man också vinna priser, vi börjar med en övernattning i en minisvit för två personer, säger Robin.

Är det något särskilt belopp som ska skickas in?

– Tanken är att vi ska ha 50 kronor som minimum, men om man swishar 100 eller 150 kronor så kanske man har större möjlighet att få höra sin låt, säger han.

Annons

Alla pengar som kommer in ska användas för när Klubb V öppnar igen ”på riktigt”, förklarar nattklubbschefen. Exempelvis för att boka artister.

– Det ska göras ordentligt. När vi kommer igång igen ska det verkligen märkas.

Robin berättar att satsningen ska utvärderas efter helgen. Förhoppningen är sedan att ha återkommande spelningar som livesänds från Klubb V varje lördag.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons