Annons
Jonas Nilsson är Megafonens nya medarbetare.

Megafonen förstärker sitt team med ny journalist: ”Stora framtidsplaner”

NÄRINGSLIV Jonas Nilsson är ny reporter och webbredaktör på Megafonen.nu.

Annons

I anslutning till att Megafonen firar 10 år har företaget anställt ytterligare en journalist. Det handlar om Jonas Nilsson, 30 år från Bureå.

– Dels verkar Megafonen vara en trevlig arbetsplats, och dels ser jag stor potential i deras produkter och de planer som finns för framtiden, säger Jonas som tog journalistexamen 2017 och den senaste tiden jobbat åt tidningen Norran.

Inga fadäser än

Jonas började sin anställning den 2 mars och har denna vecka gjort sina första arbetsdagar på Megafonen.

– Inledningsvis finns det alltid en anspänning på ett nytt jobb, men det har varit roligt och jag tror inte att jag hunnit med några större fadäser än, säger han och ler.

Annons

Anställningen är en del av Megafonens digitala satsning.

– Vi har haft en fin utveckling med vår papperstidning som sedan i höstas går ut till samtliga hushåll och företag i Skellefteå. Den kommer vi att fortsätta ge ut elva gånger per år, men nu gör vi även en digital satsning med ny webbplats som vi ska fylla med än mer lokalt läsvärde, säger Magnus Lindkvist som tillsammans med Peter Ziolkowski äger Megafonen.

Fantastisk resa

Den nya webbplatsen kommer att lanseras under mars månad och vara helt klar lagom till den tidning som kommer ut den 25 mars – nästan på dagen exakt tio år sedan den första versionen av Megafonen.nu såg dagens ljus.

– Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte för tio år sedan att jag fortfarande skulle jobba med det här, men det har varit en fantastisk resa och som det ser ut nu har den bara börjat. Vi har stora framtidsplaner, säger Peter.

Sedan tidigare sysselsätter Megafonen tre heltidstjänster, ett antal vimmelfotografer och frilansande skribenter.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons