Annons
Prag. Foto: Pixabay.

Klart med nya avgångar till Prag direkt från Skellefteå: ”En fantastisk destination”

RESA GoTO Nordics AB, med kontor i Skellefteå, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Skellefteå Airport.

Annons

Sedan tidigare stod det klart att GoTo Nordics ska flyga direkt till Prag från Skellefteå i slutet av april, men nu presenterar företaget även att det blir ytterligare en avgång den 15-18 oktober 2020. Flygningen, som tar knappt tre timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar.

– Våra resor från Skellefteå har bokat otroligt bra och blir oftast fullbokade på några veckor. Därför är vi extra glada att kunna presentera ytterligare en direktflygning till Prag från Skellefteå under hösten 2020, säger Olle Fält, COB för goTO Nordics AB.

Annons

På goTO Nordics egna flygningar kan resenärerna välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare.

– Vi är glada att goTO Nordics fortsätter att utveckla attraktiva reseerbjudanden från Skellefteå. Prag är en fantastisk destination som tilltalar många resenärer och som är efterlängtad i Skellefteå Airports reseutbud, säger Robert Lindberg, VD för Skellefteå Airport.

Annons

GoTO Nordics, etablerades i Skellefteå i början av 2017 har sedan starten erbjudit direktflygningar från Skellefteå till Amsterdam, Riga, Krakow, Barcelona och nu Prag.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons