Annons
Sponsrad artikel

Största privata tandvårdskliniken blir större – tider för nya patienter finns nu

ANNONS Tandvårdskliniken Södermark & Sandström har den senaste tiden knappt kunnat ta emot nya patienter – men genom rekryteringen av tandläkaren Jesper Elenius öppnas det nu upp för förändring.

Lars Södermark och Per Sandström har båda jobbat som tandläkare sedan mitten av 80-talet. De började inom Folktandvården, men valde 2007 att öppna kliniken Södermark & Sandström tillsammans.

– Den största fördelen med att driva en privat klinik är att organisationen blir så mycket mindre, och på så vis lättare att förändra och förbättra med tiden. När någon av de anställda kommer på en idé tar det inte lång tid för oss alla att genomföra och applicera den i verksamheten, berättar Lars Södermark.

Den stora fördelen för patienterna ligger i kontinuiteten att få träffa samma tandläkare varje gång under flera år.

– Det gör att vi själva kan följa upp hur utfallet av tidigare arbete blivit, och lära känna patienten på ett bättre sätt, säger Per Sandström.

BRA SERVICE VIKTIGT
Vårdkvalitén och den omkringliggande servicen blir även av största vikt.

– Om de som kommer hit inte får ett gott bemötande skulle de inte komma tillbaka igen. Det håller oss verkligen alerta och fokuserade på kundnöjdhet, säger Lars.

Jesper Elenius har nyligen börjat arbeta hos Södermark & Sandström vilket öppnar för att de kan ta emot fler nya patienter.

2009 flyttade Södermark & Sandström sin klinik till de lokaler de befinner sig i idag, med ingång från både Nygatan och taket vid Ica Torget.

– Vi har sex behandlingsrum och tre tandhygienister vilket gör att vi kan erbjuda generöst med patienttid och kortare väntetider, säger Lars.

FLER SÖKER SIG TILL PRIVAT TANDVÅRD
Trots att de är Skellefteås största privata klinik har de dock haft svårt att hitta tid för nya patienter de senaste åren.

– Allt fler söker sig till privat tandvård och det är därför som vi nu har anställt ytterligare en tandläkare, en tandsköterska och en tandhygienist, säger Per.

Tandläkaren heter Jesper Elenius och startade sin anställning i januari. Han kommer närmast från Folktandvården där han jobbat i fem år.

Är det dyrare att gå till en privat tandvårdsklinik istället för Folktandvården?

– Nej, det är samma ersättningssystem här som hos Folktandvården. Priser på olika behandlingar kan variera en aning mellan olika kliniker, men det är svårt att jämföra exakt då det beror på vad som utförs. Generellt ska priserna inte skilja sig så mycket, och det kan även vara billigare hos en privat klinik, säger Lars.

Kliniken är som nämnt nu öppen för nya patienter. Tid bokas via 0910-77 78 70.


 

 

Södermark
& Sandström

Nygatan 45, Skellefteå

ÖPPETTIDER
Måndag – torsdag 7.00-19.00
Fredag 7.00-13.00

TELEFONTIDER
Mån-torsd: 8.00-9.30, 10.00-12.00 och 13.00-15.30
Fred: 8.00-9.30, 10.00-12.00

Telefon: 0910-77 78 70

Läs mer på: www.sodermark-sandstrom.se


SPONSRAT INLÄGG: Hela denna sida är en annons från Tandläkarna Södermark & Sandström.

Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons