Annons

Läs Megafonentidningen nr 11 här – tema jul & advent

TIDNINGEN Här hittar du Megafonentidningen nr 11 2019.

Annons

Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

I månadens nummer av Megafonentidningen kan du läsa om den nya restaurangen La Cena som Oliver Lundmark startar i Skellefteå, hur 360 Träningscenter ska göra en stor satsning på Morö Backe, när Skellefteås första Escape Room väntas öppna och hur det gick till när Danny Saucedo valde Skellefteå före grannstäderna.

Dessutom skriver vi bland annat om Systraskate som varje vecka lockar många till skatelokalen, om hur du kan kombinera glögg och ost, om Dil Akhiay Jahan som volontärarbetar med äldre och Anna-Lotta Larssons konsert i Byske.

Missa inte heller Cecilia Edströms krönika, Samuel Söderlunds filmtips, månadens korsord, Lars Lindbergs sportsida eller Susanne Sigårdens god recept.

Trevlig läsning!

Dyker inte tidningen upp ovan? Klicka här »
Läs tidigare nummer av Megafonen här »


Kontakta oss »

Annonsera »


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons