Annons

Händer i helgen 15-17/11: ”Doug Seegers, disco fever och spökkväll”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

FREDAG 15/11

Nordanåteatern: The Simon & Garfunkel Story. Europas största och mest framgångsrika show med Simon and Garfunkel-musik på Sverigeturné – tillsammans med liveband.

Västerbottensteatern: Effekten av Affekten. En känsloladdad improvisationsföreställning om varför vi gör som vi gör. Av och med UngHästen och Lena Stenvall.

Skellefteå Stadsbibliotek: Spökkväll på Stadsbiblioteket. Vågar du komma på en ryslig och mysig kväll på Stadsbiblioteket efter stängningsdags? Möt författarna Lena Ollmark och Per Gustavsson som tillsammans skrivit den ruskiga berättelsen Den förskräckliga historien om Lilla Hon, var med på workshops med någon av författarna (du väljer!), fika, få läskiga boktips, gå en tipsrunda bland bokhyllorna, titta in i källarmagasinet och lyssna på spökhistorier! 10-13 år. Anmälan krävs.

Skellefteå Stadsbibliotek: Fredagslek på Stadsbiblioteket med drama, sång och ramsor upptäcker vi bilderböckernas värld.
För barn 0-6 år i vuxens sällskap. Fri entré.

Rustique: Nattklubb, 35+. Disco Fever! Välkomna tillbaka till 70-talet. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, Bryggargatan bar, O’Learys, Grannen Pub, Bishops Arms, New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

LÖRDAG 16/11

Grannen: Krutov finns på plats och spelar livemusik på Grannen denna lördag.

Pingstkyrkan: Doug Seegers Country Christmas. Det blir det en blandning av Dougs egna och starkt personliga sånger, några klassiska julsånger och lite country-gospel. Musik som känns och berör, musik som är viktig för Doug.

Tacobar: Denna kväll är det quiz på Tacobar i Skellefteå.

Byske sporthall: Musikteater för barn spelas i Byske. Lördag 16 november spelas Noko och nattmonstret i Byske. Noko och nattmonstret, en musikteater för barn ca 4-9 år med Susanne Sundqvist Bergkvist.

MAN: Museum Anna Nordlander tillsammans med Andreas Knag-Danielsen bjuder in till vernissage lördag den 16 november klockan 13.00. Curator Madelaine Sillfors kommer tillsammans med konstnären berätta om utställningen ”Welcome to B3IG3” av Andreas Knag-Danielsen.

Verandan: Nattklubb Klubb V. Ålder: 20+. DJ Marklund. Öppet till 02.00.

Rustique: Nattklubb, 27+, Disco Fever! Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Grannen, Bishops Arms, Texas Longhorn, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

SÖNDAG 17/11

Skellefteå konsthall: Flow – den sceniska dansens utveckling i Skellefteå. En utställning om den sceniska dansens tradition, nutid och framtid genom Skellefteå Dans och Balettförening. Söndag 17 november kl. 13:00 – Vernissage med dansmingel och På liv eller död framförs av Dansväxthuset koreograferad av Clara Sjölin.

Nordanåteatern: Mammas Nya Kille firar jul på måfå – är tillbaka. Förra året spelades 32 slutsålda föreställningar och sågs av 17 000 besökare. Nu återvänder Bengt Strömbro och det egensinniga persongalleriet till scenen för en ny riksomfattande turné.

Bishop Arms: Pubquizet är igång igen och kommer pågå varje söndag, fram till jul, tillsammans med Quizmaster, Patrik Jonsson.

För tips om fler event, utställningar och föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons