Annons

Solala och Britta kommer till Skellefteå: ”Helt uppslukad av deras sätt att blanda toner och känslor”

NÖJE Sist gruppen besökte Skellefteå blev konserten slutsåld.

Annons

Solala är en vokal powertrio från Sverige med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

Publiken har via deras sångvideos från köket växt lavinartat under åren och har gått från köket till konserthusturnéer genom hela Sverige och har bland annat gjort mellanakten i finalen på Melodifestivalen 2018 och gästat Allsång på Skansen.

Annons

Totalt har deras klipp på Youtube setts över 20 miljoner visningar världen över.

– Vi bokade Solala för sex år sedan och då blev det slutsålt direkt. Jag tror jag pratar för alla som var där om jag säger att man blev helt uppslukad av deras sätt att blanda toner och känslor, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events.

VÄLKÄND KÖRSÅNGERSKA
Den 1 februari kommer de till Skellefteå igen. Denna gång tillsammans med Britta Bergström som är en av Sveriges mest anlitade körsångerskor.

– Det känns det jättekul att de kommer tillbaka och extra ärofyllt att Britta Bergström vill gästa Solala denna kväll, hon om någon vet hur låtar ska framföras i alla slags stämmor, säger Sofia.

Konserten med Solala är på Nordanåteatern i Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons