Annons

Då öppnar det nya crêperiet i Skellefteå: ”Har varit en spännande sommar med många berg att bestiga”

MAT Den nya restaurangen öppnar vid Ica Supermarket i Vintergatan.

Annons

I juni berättade Megafonen om Kicki och Ian Bridges planer på att öppna ett crêperi i Skellefteå. Där ska pannkakor med både söta och matiga smaker serveras, samt till exempel matpajer, mackor, sallader, bakverk och dagens soppa med pintxos.

– Vi har verkligen fått mycket bra respons och det är många som kikat in och hejar. Det känns såklart både roligt och peppande, säger Kicki Bridges.

Annons

Lokalen som de ska öppna i ligger bredvid Ica Supermarket i gallerian Vintergatan. Den har en serveringsyta på ungefär 70 kvadratmeter som kommer att inrymma cirka 30 sittplatser.

ÖPPNA NÄSTA VECKA
Om allt går som planerat öppnar det nya crêperiet torsdag 15 augusti.

– Det har varit en spännande sommar med många berg att bestiga, men nu börjar det likna något. Nu närmast ska vi montera det sista, ha en workshop med personalen, testa ut några varianter och fylla kylarna med produkter, säger Kicki.

Både matiga och söta crêpes kommer att säljas – bland mycket annat. Bilden är en arkivbild. Foto: Pixabay

Utbudet kommer att byggas på eftersom.

– Vi har ett grymt gäng som ska rodda detta och de är taggade, och vi hoppas Skellefteborna ger oss en chans att växa in i denna kostym. Det är mycket nytt för alla, säger Kicki som ser fram emot att äntligen ha premiär:

– Vi hoppas få bli ett litet, annorlunda, hemtrevligt ställe inne på Vintergatan där man både kan sitta eller ta med sig fika och mat ifrån.

Restaurangen kommer att gå under namnet Happy Kitchen.

Läs också: De startar ett crêperi – och väcker Gewes glass till liv: ”Ska försöka komma igång så snabbt som möjligt”

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons