Annons

Ny aktör flyttar in i yogastudion: ”Kommer att bredda utbudet”

HÄLSA Två år efter starten tar en ny aktör över driften av Yogease i Skellefteå.

Annons

I början av 2017 öppnades yogastudion Yogease av Jeanette Carlsson,  Sofia Lindblom och Lillemor Eklund i Skellefteå – men från och med årsskiftet tar Pia Burman över driften.

– Jag är glad och tacksam över att den fina yogastudio som byggts upp sedan januari 2017 kan drivas vidare och utvecklas. De som tidigare har yogat på Yogease kommer att känna igen sig samtidigt som jag kommer att bredda utbudet, berättar Pia Burman i ett pressmeddelande.

Det blir schema med yogaklasser varje vecka, en variation av yinyoga, restorative, kundaliniyoga och dynamisk hatha. En nyhet är att viryayogan med sin tydliga biomekanik (hälsosamma rörelser) gör entré och att lunchyoga erbjuds.

– Dessutom kommer du ha möjlighet att boka PT-timmar i yoga, gå fördjupningskurser, danskurser samt workshops med både Skellefteåbaserade och gästande lärare, säger Pia.

Anledningen att Jeanette och Sofia, som drivit Yogease den senaste tiden, lämnar över till Pia är att Jeanette ska operera sina höfter under 2019 och därför inte kommer att undervisa.

– Vi har sett yogaintresset väckas mer och mer i vår stad och en yogastudio behövs som mötesplats för alla som vill yoga. Vi önskar Pia all lycka till med studion och tackar alla fantastiska kunder som vi mött på och utanför yogamattan under Yogeasetiden, säger Jeanette och Sofia i en kommentar.

Sofia Lindblom kommer att fortsätta som yogalärare på yogastudion men Jeanette Carlsson kommer att först koncentrera sig på att få friska höfter, och fortsätter sedan som yogalärare i egen regi den dag hon är redo.

Pia Burman har sedan tidigare drivit företaget Zoloz Dans & Hälsa, som nu alltså flyttar in i Yogease lokaler.

– Efter att i tre år kombinerat heltidsstudier på universitet med att driva företag kan jag nu helt fokusera på Zoloz och att erbjuda mina kunder bra möjligheter att stärka sin egna hälsa. Jag önskar både gamla och nya kunder varmt välkomna till den härliga yogastudion mitt i stan som Yogeasegänget byggt upp, säger hon.

Den som yogar på nuvarande Yogease kommer att få löpande information om övergången till Pias verksamhet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons