Annons

Tomas Ledin till Skellefteå

Annons

Tomas Ledin. Foto: Arkivbild

NÖJE Ledin tar sin hyllade show ”Skarpt Läge” ut på turné och Skellefteå är enda stoppet norr om Örnsköldsvik.

Med hyllande recensioner och utsålda hus sedan premiären är Skarpt Läge en succé. Under hösten 2017 gick showen på Cirkus i Stockholm och i vår fortsätter den kritikerrosade föreställningen på Rondo i Göteborg.

Nu kan vi meddela att Ledin tar sin hyllade show på vägarna i höst. Turnén – som presenteras av Live Nation, 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion – når tio städer med premiär i Karlstad den 28 september. Detta skriver Livenation på sin hemsida.

Ledin kommer till Skellefteå den 12 och den 13 oktober 2018. Detta är de två nordligaste konserterna i Sverige.

Biljetterna släpps den 25/1.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons