Annons

Hårdrockskväll i Skellefteå

Annons

Mustasch är ett av banden som kommer. Foto: Pressbild

NÖJE Nästa år får Skellefteå besök av två av Sveriges största rockakter.

Det är Mustasch och Hardcore Superstar som gör gemensam sak och beger sig ut på turnén ”Tour De Saster”. Ett av stoppen blir på Folkparken i Skellefteå den 17 mars.

– Vi snackar dubbel headliner med totalt 18 album i bagaget och över 70 miljoner streams. Oförglömliga partyanthems & rockdängor som avlöst varandra i en strid ström sedan slutet utav 90-talet. Än fler är att räkna med då båda banden är aktuella med nya singlar och fullängdare i sikte, skriver Sofia Andersson Lundberg, For Events, i ett pressmeddelande.

Mustasch har sedan starten 1998 byggt upp ett imponerande CV med utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer. De har även ett nytt album på gång.

– ”GO” är den absolut hårdaste plattan Mustasch gjort under hela vår karriär. Både vi och producenten ville gå tillbaka till rötterna, till den hårdrocken vi startade med. Men, med tyngre, hårdare och ännu mer ursinne, säger Ralf Gyllenhammar i pressmeddelandet.

Hardcore Superstar, fyrmannabandet från Göteborg, är inne på sitt tredje årtionde tillsammans.

– De hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent.

Lyssna på Mustasch här:

Lyssna på Harcore Superstar här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons