Annons

Premiär för nya yogastudion

Annons

Jeanette Carlsson,  Sofia Lindblom och Lillemor Eklund öppnar yogastudio.

HÄLSA På måndag är det dags – då öppnar nya Yogease i Skellefteå.

Jeanette Carlsson,  Sofia Lindblom och Lillemor Eklund ligger bakom den nya yogastudion som smygöppnar med öppet hus på lördag – och drar igång verksamheten på måndag den 13 februari.

– Det känns fantastiskt kul och spännande. Det är en dröm som jag haft jättelänge, säger initiativtagaren Jeanette och fortsätter:

– Jag har hållit på med yoga i snart 20 år varav 15 som utbildad lärare. Att ha en egen studio har jag funderat på länge och för ett år sedan kände jag att det var dags att ta tag i det.

Jeanette kontaktade Sofia och Lillemor som inte var sena att haka på.

– Jag har lärt ut yoga sedan 2012 men att hitta lokaler har alltid varit knepigt. Att ha något eget kändes intressant, säger Sofia.

Lillemor har erfarenhet som ideell yogalärare på Friskis och Svettis i Skellefteå.

– Där kommer jag även att fortsätta med mina pass, men att nu också delvis kunna livnära mig på det jag brinner för känns fantastiskt, säger Lillemor.

På Yogease kommer det att finnas pass för både nybörjare och erfarna utövare.

– Det kommer att vara ett brett utbud från pass där man i princip bara kopplar av till de där man blir riktigt svettig. Yoga är en träningsform för både kropp, själ och huvud, säger Sofia.

Lokalen ligger vid korsningen Magasinsgränd/Södra Järnvägsgatan, vid ingången till squash-hallen. Där finns en sal med plats för cirka 20 personer och rum för ombyte.

– Vi är jättenöjda med lokalen och det känns kul att vi äntligen ska öppna. Responsen sedan vi gick ut med att vi skulle öppna har bara varit positiv och nu hoppas vi att så många som möjligt hittar hit, säger Lillemor.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons