Annons

Hyllad show i Skellefteå

Annons

Motown Afro-DiteBlossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker i Afro-Dite kommer till Skellefteå. Foto: Pressbild

NÖJE The Music of Motown, som tidigare gjort succé på Berns i Stockholm, ger sig ut på Sverigeturné – och besöker bland annat Skellefteå.

The Music of Motown beskrivs som en färgsprakande upplevelse där tempot är högt, musiken svängig och som en show full med glitter och glaumor.

Förutom trion Afro-Dite – Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker – medverkar flera andra artister som bjuder på låtar från soulscenens 1960-tal och framåt.

– Det är ett underbart proffsigt gäng i showen som sprudlar av energi och värme. Musiken är tidlös och galet svängig. Publiken är med oss från första till sista tonen, säger Blossom Tainton i ett pressmeddelande.

Mellan november 2016 och april 2017 besöker showen över 30 orter från Malmö till Luleå. Den 17 mars kommer de till Skellefteå och Balderhallen.

– Motownlåtarna väcker nostalgi. Det är högt tempo och folk är verkligen med på noterna. Yngre i publiken har här chans att höra varifrån dagens artister hämtat sin inspiration, säger Gladys del Pilar i samma pressmeddelande.

På vissa orter deltar även Boris René, känd från Melodifestivalen med låten Put your love on me, men det är oklart om han kommer att vara med i Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons