Annons

”Vi vill visa att vi är på tårna”

Annons

Ace WilderAce Wilder, bland annat känd från Melodifestivalen 2014 och 2016, uppträder på Verandan i oktober. Foto: Pressbild

NÖJE Verandan fortsätter att satsa på liveakter och i höst kommer bland annat Ace Wilder och några av Sveriges bästa coverband att inta scenen på Stadshotellet.

Ulf Nilsson, Linda Varg, Uno Svenningsson, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson är några av dem som ska uppträda på Verandan under september – och i oktober fortsätter satsningen på liveakter. Bland annat drar konceptet Cover Club igång som den första lördagen varje månad kommer att bjuda på musik från några av Sveriges bästa coverband.

– Vi har bokat Sveriges elit och börjar med välkända Duo Jag den 1 oktober. Sedan kommer band som Smalare än Thord och Marmeladorkestern kommande månader, berättar ägaren Kristoffer Lundström.

Oktober spetsas sedan med en rejäl halloweenhelg den 28-29/10. På fredagen arrangeras Club Fortunas välbesökta halloweenparty för alla över 18 år, och på lördagen blir det halloweenfest för de över 20 år med Ace Wilder på scenen.

– Vi vill visa att vi är på tårna och att Verandan är stället dit man ska gå. Vi har testat allt från DJ och artister till dansband och middagsshower. Det som blir uppskattat fortsätter vi med. Vi vill rikta oss till många och har ett brett utbud, säger Kristoffer som även öppnar för att nattklubben kan komma att vara öppen på fredagar efter att ombyggnationerna är klara:

– På lördagar kommer det även fortsättningsvis att vara 20+, men eventuellt kommer vi att utöka med fredagar. Då kan det vara både 18+ eller 30+. Vi kommer att ta till oss av olika idéer och prova oss fram.

Läs mer: Så bygger Verandan om

***

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons