Annons

Skellefteåbor i ny musikvideo

Annons

DajjafBild ur den nya videon. Se filmen längre ner på sidan.

MUSIK Ikväll är John Åman från Skellefteå med i TV-programmet Ninja Warriors – men redan nu kan du se honom och andra Skellefteåbor utföra konster i bandet Dajjafs senaste musikvideo.

När Skellefteåbandet Dajjaf för en tid sedan planerade kommande videokoncept kläcktes en idé; Ett samarbete med lokala talanger inom olika områden som skateboard, jonglering osv.

– Tanken var att skapa en serie videos för att promota personer dom gillar, som pysslar med coola saker, och samtidigt sprida bandets musik. Ett antal videos är klara och fler är på gång, säger Dajaffs trummis Andreas Nilsson.

Tittarna bjuds på allt från makalös jonglering till sjuka skatesessioner. Såklart med utövare från Skellefteå eller som har koppling hit.

– Vi kommer att släppa en efter en med jämna mellanrum på vår Youtubekanal och det skulle också vara kul om fler personer eller gäng hörde av sig och vill vara med i projektet, säger Andreas.

Första videon i serien är filmad av Skellefteå Tricking, ett tricking- och parkourgäng. Till exempel är John Åman, som kommer att medverka i tv-programmet Ninja Warriors nu på torsdag, med.

– Vi hoppas att alla i Skellefteå bänkar sig framför TV-n och hejar fram John till finalen. Till dess får ni njuta av videon där John och hans polare utöva sina skills på platser runt om i Skellefteå, säger Daniel Wilén.

Medverkar i videon gör även fler medlemmar från Skellefteå Tricking. Musiken står Dajjaff för med låten ”The Fighter”.

Se filmen här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons