Annons

Händer i helgen 26-27/2

Annons

Skoter-VM i SkellefteåFoto: Arkivbild

NÖJE Skoterrace, konserter och nattklubbar. Här får du tips på vad som händer i helgen!

Fredag 26/2

Skellefteå Hillrace Vitberget med snöskoter. Entrén öppnar kl 18:00 och första start går 19:00. Entrékostnad är 100kr och gratis för barn upp till 15år. Det kommer garanterat att bli en fartfylld kväll.

Västerbottensteatern: Ett liv, en berättelse. Tolkad och kryddad av UngHästens improvisatörer. Denna gång tar de Skellefteås OS-hopp i taekwondo på pulsen, Elin Johansson.

Nordanåteatern: På scen möter ni fd The Boppers medlemmen Torgny ”Kingen” Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg” .

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar: Nattklubb 18+ öppet kl. 22-02. DJ: Joel Norrfors

Coasters:  Kristian Anttila har släppt sin nya skiva ”Rum 4, Avd. 81”! Avskalat, akustiskt, atmosfäriskt, med texter som berör. Nu är han åter tillbaka i Skellefteå och ska ge ytterligare en trevlig konsert.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Lördag 27/2

Vitbergetsdag: Idag är det full aktivitet uppe på Vitbergsområdet. Massor av tävlingar och prova på aktiviteter på hela området. Man håller på från kl. 11.00 och slutar kl. 14.00. Alla aktiviteter är gratis.

Folkparken: Ikväll är det dag för nostalgikvällen Etage – igen. Patrik och Peter hälsar välkomna till en nostalgikväll där musiken står i centrum. Det går inte att köpa biljetter vid entrén. Man köper biljetter på tickster.se

Brygg CC: #Lördagsbrygg! Nattklubb med åldersgräns 23+. Entré 100:-

Verandan: Nattklubb på Verandan 22-02, entré 100:- Åldersgräns: 20 år. Ikväll gästar programledaren Martin Björk dj-båset.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Allstar, Coasters, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

 

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons