Annons

Presenterar nytt stort projekt

Annons

Yngve ICEHOTELYngve Bergqvist, grundare av och ägare till ishotellet i Jukkasjärvi. Foto: Pressbild

FÖRETAG Under näringslivsdagarna BizBuz som arrangeras i Skellefteå nästa vecka kommer Yngve Bergqvist, grundare av och ägare till det världskända Icehotel i Jukkasjärvi, att berätta om ett nytt stort projekt.

BizBuz arrangeras den 26-28 januari på Stadshotellet i Skellefteå. Det är öppet för alla, gratis och består av tre dagar fulla av föreläsningar och samtal.

– BizBuz är en vecka skapad för att lyfta fram den bredd, framåtanda och dynamik som gör Skellefteå framgångsrikt. Tillsammans inspirerar vi, vidgar vyer och sprider ny kunskap genom möten, föreläsningar och samtal. Under några dagar i januari sätter vi fokus på delar av det spännande näringsliv som finns i Skellefteå, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

En av föreläsarna som kommer är Yngve Bergqvist, grundare av och ägare till det världskända Icehotel i Jukkasjärvi.

– Jag kommer berätta om ishotellets varumärke och betydelse för regionen, hur idén kom till och om marknadsutvecklingen, säger Yngve Bergqvist som även lovar att avslöja ett nytt stort projekt som han har på gång.

– Det är en ny idé som kommer att förverkligas och det är ett stort projekt som jag tror kommer att intressera många. Jag kommer också att ge tips och råd när det gäller företagande och entreprenörskap, säger Yngve Bergqvist.

Yngve Bergqvists föreläsning ”Gräv där du står, det mesta är ogjort” är på Skellefteå stadshotell torsdagen den 28 januari klockan 9.30 – 11.00.

Läs mer och se komplett program på www.bizbuz.se

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons