Annons

Sanna Stuardo släpper ny låt

Annons

Sanna Stuardo Foto: jcfotografuppsala.comSanna Stuardo Foto: jcfotografuppsala.com

MUSIK Idag släpper den tidigare Skelleftebon Sanna Stuardo sin nya singel.

Sedan debuten 2014 har popsångerskan Sanna Stuardo släppt fyra singlar, varit ute på turné, agerat finalist i Svensktoppen Nästa och arbetat med artister som Magnus Carlsson, Mats Ronander och Samuel Ljungblad. Nu släpper hon sin femte singel, Run.

– Run kan beskrivas som en stark förening av pop, elektropop och house med en refräng vars syfte är att få fötterna att lyfta från marken. Låten förmedlar hopp och eufori och handlar om att fly ifrån en situation eller ett liv, som man inte vill befinna sig i, berättar Sanna som är uppväxt i Skellefteå.

Låten har hon skrivit tillsammans med en annan Skellefteåbo.

– Jag har skrivit Run tillsammans med musikern och producenten David Ahlström som också kommer ifrån Skellefteå. Vi är nu båda två baserade i Stockholm och det fina är att vi tillsammans, egentligen omedvetet, drog igång våra musikkarriärer en kall vinter i Skellefteå för några år sedan. David producerade min debutsingel i en liten studio på Nöjesfabriken i Skellefteå, sen tog allt fart och det är fantastiskt kul att vi båda två nått dit vi är idag.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– Jag har alltid haft orimligt höga mål och ambitioner, men jag har alltid följt dem. Jag jobbar för tillfället med ett spännande projekt där jag tillsammans med tidigare Skelleftebon Hannes Lundberg arbetar med nya låtar. Så det blir definitivt fler singelsläpp framöver, kanske till och med en EP eller ett album. Och så har jag så klart en del spelningar inbokade.

Och utöver det jobbar hon även med andra delar inom musikbranschen.

– Just nu jobbar jag på management- och skivbolaget Birds Will Sing For You i Stockholm. Det är helt underbart att få jobba med musik på flera olika plan, och det tänker jag fortsätta med.

Lyssna på Sannas nya låt Run här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons