Annons

Lignell gör Horn sällskap

Annons

Moa LignellMoa Lignell. Foto: Pressbild

NÖJE Moa Lignell släpper nytt album och ger sig ut på omfattande turné med Melissa Horn.

Moa Lignell – som deltog i Idol 2011 där hon slutade på tredje plats – ger nu ut ett nytt egenproducerat album: ”Ladies´Man”.

Moa står för både text och musik på samtliga tolv spår och har även producerat alla utom två.

– Min manager frågade om jag inte ville testa att producera själv. Jag hade inte vågat tänka den tanken riktigt, jag tänkte att ’det är väl bara gubbar med skägg som sitter och gör sådant’. Men jag bekantade mig med tanken och efter att skivbolaget tyckte det lät spännande och kul så började processen på allvar, säger Moa i ett pressmeddelande.

Förutom sitt eget album har Moa även skrivit en låt tillsammans med Melissa Horn på Melissas nya album ”Jag går nu” – och det är med Melissa som Moa ska åka ut på turné under våren 2016.

Som Megafonen tidigare berättat om kommer Melissa Horn till Skellefteå den 23 april – och får nu alltså även sällskap av Moa Lignell på den intima konserten på Nordanåteatern.

– En konsert med Melissa Horn är helt fantastiskt i sig, men att nu även Moa ska komma gör den här konserten ännu bättre, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events, som arrangerar konserten i Skellefteå.

Biljetterna började säljas förra fredagen och det har redan från början varit hårt tryck.

– Intresset har varit stort och i dagsläget finns bara drygt 150 biljetter av totalt 400 kvar till försäljning, säger Sofia.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons