Annons

Händer i helgen 12-13/6

Annons

Brygg CC

NÖJE Ikväll öppnar det senaste tillskottet i Skellefteås nöjesliv nere vid älven.

Fredag 12/6

Afterwork med kollegorna och vännerna nalkas efter en hård arbetsvecka. Många av restaurangerna har fina erbjudanden på mat.

Gillar man blues så är det Coasters som bjuder på ett härligt gung. Det är ägarna till Coasters, Peter och Urban, som har dragit ihop några entusiaster för att bjuda på några toner. Redan kl. 20.30 drar man igång och håller på till 22.00. Det är fri entré.

Ikväll är det stor premiär för Skellefteås senaste tillskott bland nattklubbar i stan. Klockan 22.00 slår dörrarna upp nere vid älven till Brygg Club & Café. Se till att komma i tid för att få dig en plats. Ålder för kvällen är 23+.

Allstar erbjuder även de nattklubb. Det är DJ Tess, som spelar och det krävs att du har fyllt 18+ för att komma in. nattklubben drar igång redan 22.00.

O´learys sprider man en skön stämning med kvällens DJ, då det erbjuds härlig lounge-musik.

I övrigt så är det Old Williams, Carl-Viktor, Bishops Arms, Bryggargatans Bar och Tacobar som håller igång.

Lördag 13/6

Årets sommarteater blir en musikal ute på Nordanåområdet i Skellefteå. Närmare trettio personer på scenen, storlagen musik i en magnifik scenografi och miljö. Det är Västerbottensteatern som slagit på stort med en föreställningen om Ringaren i Notre Dame. Biljetter köper man på turistbyrån. Idag är det premiär av föreställningen kl. 15.00.

Nya nattklubben Brygg CC håller öppet från klockan 22.00. Kvällens DJ sätter stämningen ända fram till 02.00. Ålder för kvällen är 23+.

Verandan håller man öppet sin nattklubb från klockan 22.00 och åldern är 20+. Även här är det öppet till 02.00. O´learys DJ sprider även ikväll skön stämning med härlig lounge-musik från kl. 21.00.

I övrigt håller dessa barer öppet i vanlig ordning. Old Williams, Bryggargatans Bar, Tacobar, Bishops arms, Carl-Viktor, Allstar och Coasters.

Vi ses i vimlet!

 

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons