Annons

Snart öppnar nya nattklubben

Annons

Lavlin Sandhu, till vänster, blir barchef och Monica Arndt ska styra caféserveringen. BryggLavlin Sandhu, till vänster, blir barchef och Monica Arndt ska styra caféserveringen.

NÖJE Just nu ser det ut som en byggarbetsplats – men om bara några veckor ska nattklubben och caféet öppna. ”Det kommer att bli makalöst bra”, säger Sarah Arnason.

Det var i oktober som Megafonen berättade om den nya nattklubben och det nya caféet som byggs vid älven i centrala Skellefteå. Nu närmar sig premiären – även om det utifrån ser ut att vara en hel del kvar att göra.

– Vi jobbar dag och natt för att hinna färdigt. Just för tillfället ser det ut som en byggarbetsplats men om vi skulle rensa ut all plast, golvpapp och städa skulle det inte kännas lika långt borta. Kök, ventilation och andra stora saker är på plats, säger Sarah Arnason som står bakom satsningen med sina kollegor på Bryggargatan.

10 juni är det en privat bokning i lokalen och fredagen efter, den 12 juni, är tanken att den första offentliga nattklubbskvällen ska vara.

– Det känns otroligt spännande. Det är klart att det är roligt att planera, rita och skissa – men det är skönt att det närmar sig. Det är härligt att se hur det tar form, säger Sarah och kollegan Runar Larsen håller med.

– Det blir ännu bättre än vi vågat hoppas på. Det blir verkligen en trevlig lokal i ett magiskt läge, säger han.

Under premiärhelgen den 12-13 juni kommer de att ha öppet fredag och lördag för de över 23 år – sedan blir det lite specialare under Stadsfesten – innan Brygg drar igång sitt sommarprogram.

– Vi kommer att ha öppet tisdag, onsdag, fredag och lördag i sommar. Tisdagar för de över 30 år, resterande dagar är det 23-årsgräns, säger Sarah.

 

Läs hela artikeln i tidningen nedan (sid 26):

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons