Annons

Händer i helgen 22-23/5

Annons

SD_20130720_1050271Foto: Stefan Dahlqvist

NÖJE I helgen firar bland annat countrybandet Ben Carbine 10 år som band.

Fredag 22/5

Förhoppningsvis håller vädret i sig och det kan vara lite varmt på eftermiddagen. Om vädret håller i sig, så kan vi rekommendera ett antal uteserveringar inne i stan, som håller öppet. Annars så är det läge för en skön afterwork inomhus på någon av stadens pubar och restauranger.

Ikväll är det Allstar som håller öppet sitt dansgolv, om man är sugen på att röra på sig lite till sköna rytmer. Det är DJ Macke Marklund som lirar och det är 18+ på dörren från klockan 22.00.

I övrigt så är det Old Williams, Bishops arms, Carl-Viktor, Bryggargatans Bar, O´learys och Coasters som håller öppet.

Lördag 23/5

Ikväll är det 10 år sedan Countrybandet, från Skellefteå, Ben Carbine bildades. Detta firar man med en jubileumsshow på Verandan. Det kan finnas nån enstaka matbiljett över. Annars är det platser till kvällspasset som gäller. Efter middagsspelningen så öppnar Verandan för nattklubb också. Då är det 20+ som gäller för att komma in.

Allstar och O´learys kan man ikväll se Eurovision Song Contest och heja fram Svenska bidraget med Måns Zelmerlöv. Allstar bjuder sedan på Dansgolv med DJ Tobias Norrfors bakom spakarna, från klockan 22.00. Åldern för kvällen är 20+.

Bryggargatans Bar håller i vanlig ordning öppet med sina svalkande drinkar och bröderna Norrfors ser till att stället får en skön stämning med härlig loungemusik.

Barerna Old Williams, Bishops arms, Carl-Viktor och Coasters håller i vanlig ordning öppet för de nöjeslystna människorna i stan.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons