Annons

Händer i helgen 17-19/4

Annons

Looptroop RockersFoto: Pressbild

NÖJE Hiphop-gruppen Looptroop rockers besöker Skellefteå och Mollys denna helg.

Fredag 17/4

After work är en trevlig företeelse, som man även kan göra denna fredag på någon av Skellefteås pubar och restauranger. På O´learys är det after work-buffé mellan kl. 16-18. Allstar har 20% på sin ala carte meny mellan kl. 16-19. Även de andra pubarna, Old williams, bishops arms, Carl-viktor, Coasters och Bryggargatans bar har man trevliga erbjudanden hela kvällen. På Scandic är det bluesafton från klockan 18.30. Det är Lo Carbe och hockey rockers som uppträder under kvällen.

Ikväll är det liveuppträdande av hiphop-gruppen Looptroop rockers på Mollys. Inget förköp krävs. Åldern för kvällen är 18+ och det kostar 120:- att gå in. Dörrarna öppnas redan 21.30. Även på Allstar är det dansgolvspepp från klockan 22.00. Åldern är även där 18+.

Lördag 18/4

Idag är det hemmapremiär för Skellefteå FF, som möter Östersund på Norrvalla i en hård kamp i fotbollens division 2 från klockan 15.00. Pubarna Coasters, O´learys, Bishops arms och Carl-Viktor håller öppet. På Bryggargatans bar är det bröderna Norrfors, som håller hov bakom skivspelarna från klockan 22.00.

Folkparken bjuder upp till styrdans med bandet finix från klockan 21.00.

Både Verandan och Allstar håller öppet sina nattklubbar från klockan 22.00 och åldern på båda ställena är 20+.

Söndag 19/4

Eftersom att det är final nummer fyra i SHL och jakten på LeMarklund, så håller några restauranger extra öppet för denna händelse. På O´learys, Allstar, Old Williams, Verandan och Folkparken kan man se matchen på storbildsskärmar och äta och dricka något gott. Matchen börjar 18.30, så passa på att boka bord i tid.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons